Om Oss

Alexander Gulla
PaperBagNordic Founder & CEO.

Vårt selskap har nylig begynt med produksjon av papiremballasje i Estland. Vi satser på produksjon av økologisk papiremballasje som tilfredsstiller alle moderne standarder. Vi ser etter og er interessert i langsiktig partnerskap med selskap og privatpersoner. Til tross for at vårt produkt har alle de klassiske ytre egenskapene, mener vi at det alltid finnes mulighet for innovasjon for å tilfredsstille moderne krav.
Vår misjon er å bli den mest fleksible produsenten av de mest kompliserte papirposer av høy kvalitet i Skandinavia.

Vi verdsetter høyt og oppfyller avtaler og forventer det samme fra våre partnere og kunder. Vi står ansvarlige for kvalitet. Vi arbeider for å gjøre mer enn kundene forventer.

Vi produserer og utvikler papirposer i alle vanskelighetskategorier. Du kan se de mest etterspurte typer papirposer her: http://paperbagnordic.com/nn/products.

  • Vi strever etter perfeksjon ved å forbedre oss stadig og vokse sammen med våre kunder i hele verden.
  • Vi forbedrer og fornyer kontinuerlig vårt produksjonsutstyr.
  • Vi lagerfører alltid standardmaterialer nødvendige for produksjon av papirposer. I tillegg kan vi skaffe alle spesifikke materialer ditt prosjekt krever.
  • Vi tilbyr fullt utvalg av trykk skreddersydd etter dine behov.
  • Vi sørger for levering av poser til hvilken som helst adresse.
  • Dersom du trenger leveranse av poser til ulike adresser, kan vi gjøre dette.
  • Dersom du ønsker å bestille færre papirposer og til forskjellige tidspunkter, kan vi tilby midlertidig lagerføring og trinnvis leveranse.
  • Vi tilbyr nødvendig sertifisering ved forespørsel.
  • Bestill gjerne vareprøver, vi sender dem i posten i løpet av neste arbeidsdag.

Dersom du ønsker at vi produserer papirposer etter din vareprøve, muligens i en annen størrelse, andre farger, annet materiale, vennligst send oss bildet av posen per e-post: bag@paperbagnordic.com eller i vanlig post direkte til vår fabrikk: Punane 42, Ladu 23, 13619 Tallinn, Estland.

Vi tar kontakt med deg for å diskutere alle detaljer og behov. Dersom du ønsker, kan vi ha kontakt via Skype, direkte fra vår fabrikk.

Dersom du ønsker det, kan vi diskutere alle tekniske detaljer via Skype (PaperBagNordic) eller Viber (+3725507740).

 

Norsk nynorsk